Πόρος-Εκδρομή-Ταξί-Τσούρης-Γαλατάς

Εκδρομή στον Πόρο

Αποδράστε στον Πόρο το μαγευτικό νησί του Σαρωνικού κόλπου. Ένα ειδυλλιακό προορισμό διακοπών τόσο για Έλληνες όσο και για τουρίστες που παρέχει μια χαλαρή ατμόσφαιρα διακοπών καθιστώντας το ιδανικό για όσους θέλουν να εξερευνήσουν και τις γύρω περιοχές.

1η Στάση: Μοναστήρι Ζωοδόχου Πηγής.

Η εκδρομή ξεκινάει από το Μοναστήρι της Ζωοδόχου Πηγής. Ένα μοναστήρι που ιδρύθηκε το 1720 που έχει επίσης λειτουργήσει και ως ορφανοτροφείο και εκκλησιαστική σχολή.

2η Στάση: Ναός του Ποσειδώνα

Από εκεί θα οδηγηθούμε στον Ναό του Ποσειδώνα, που χρονολογείται από το 520 π.Χ. Ο ναός λειτουργούσε κυρίως ως εθελοντικός συνεταιρισμός για την αντιμετώπιση θρησκευτικών και πολιτικών προβλημάτων.

3η Στάση: Ρώσικος Ναύσταθμός – Δασκαλιό

Συνεχίζουμε την περιοδεία μας στον Ρωσικό ναύσταθμο, ο οποίος έχει μεγάλη αρχιτεκτονική και ιστορική σημασία για την περιοχή. Στην απέναντι πλευρά του βρίσκεται το Δασκαλιό. Το Δασκαλιό είναι ένα μικρό νησί με μια πολύ όμορφη εκκλησία όπου συνήθως λαμβάνουν χώρα παραδοσιακοί γάμοι στον Πόρο.

4η Στάση: Πόλη του Πόρου

Μετά το Δασκαλιό η περιοδεία ολοκληρώνεται στην πόλη του Πόρου όπου οι επισκέπτες μπορούν να εξερευνήσουν τα γραφικά σοκάκια και να απολαύσουν τη μαγεία του νησιού.

Χωρητικότητα: 4 άτομα + οδηγός

Τιμή: Έλεγχος διαθεσιμότητας


* Η εκδρομή μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες και στο πρόγραμμα του πελάτη.