Τα 5 καλύτερα σημεία να επισκεφτείς στο Ναύπλιο…

Το Ναύπλιο είναι ένας μοναδικός τουριστικός προορισμός με αμέτρητα αξιοθέατα να επισκεφτείς.  Το Tsouris taxi όμως είναι εδώ για σου προτείνει τα 5 καλύτερα…

5) Τίρυνθα

H Τίρυνθα είναι ένας μυκηναϊκός αρχαιολογικός χώρος στην περιοχή της Αργολίδας. Στην αρχαιότητα λειτουργούσε ως φρούριο και υπολογίζεται πως η πρώτη κατοίκηση του ανθρώπου ξεκίνησε από τη νεολιθική εποχή (5000 π.Χ.).

4) Ακροναυπλία

Η Ακροναυπλία είναι το παλαιότερο τμήμα της πόλης του Ναυπλίου στην Ελλάδα. Μέχρι τον 13 αιώνα, αποτελούσε μια πόλη από μόνη της.

Τσούρης ταξι-tsouristaxi.com-ταξί γαλατάς

3) Μπούρτζι

Το κάστρο του Μπούρτζι βρίσκεται στο μέσο του λιμανιού του Ναυπλίου. Οι Ενετοί το οχύρωσαν για να προστατεύσουν την πόλη από πειρατές .

τσουρης ταξί-ταξί-ταξί γαλατάς

2) Αρχαιολογικό Μουσείο Ναυπλίου

Το Αρχαιολογικό Μουσείο του Ναυπλίου είναι ένα από τα καλύτερα μουσεία της πόλης. Το ίδιο το κτήριο αναγνωρίζεται ως μία από τις πιο καλοδιατηρημένες βενετσιάνικες κατασκευές σε όλη την Ελλάδα.

τσούρης ταξί-tsouristaxi.wordpress.com-ταξί γαλατας

1) Παλαμήδι

Το Παλαμήδι είναι το επιβλητικό φρούριο στην πόλη του Ναυπλίου. Το Παλαμήδι χτίστηκε στην κορυφή ενός λόφου ύψους 216 μέτρων από τους Βενετούς και είναι αδιαμφισβήτητα το καλύτερο μέρος να επισκεφτείς στο Ναύπλιο.

τσούρης ταξί-ταξί γαλατάς-tsouristaxi.wordpress.com

tsouristaxi- τσουρης ταξί-γαλατάς ταξί- Ναυπλιο-εκδρομη


Κάντε κλικ εδώ για να κλείσετε μια εκδρομή στο Ναυπλιο ΣΗΜΕΡΑ.

Advertisement